Kajaanin Tila-autot Oy - Kylpylämatkalle Pärnuun toukokuussa la-la

Kylpylämatkalle Pärnuun toukokuussa la-la02.05.2020


Pärnuun kylpylälomalle la - la 2.5 - 9.5.2020

Toukokuussa Suomen kevät  on tulollaan, mutta Virossa saatamme viettää jo hyvinkin kesäisessä säässä. Kylpylöiden ihanissa poreissa ja hoidoissa nautit varmasti. Lähde mukaan rentoutumaan ja viettämään lomaa Pärnun kylpylämatkalle!

Hotellimme ovat monille jo entuudestaan tutut hotelli Emmi, kylpylähotelli Tervis, kylpylähotelli Viiking sekä Estonia.

Rantakaupunki Pärnu on Viron neljänneksi suurin kaupunki, asukkaita reilut 40 000. Pärnu on yhä useammalle suomalaiselle tuttu upean rantansa ja lukuisten kylpylöidensä ansiosta. Pitkät hiekkarannat ja mukavat ulkoilureitit ovat mukavia paikkoja ulkoilla Pärnussa. Keväiset lintujen muutot ovat juuri parhaimmillaan toukokuussa. 

Pärnu voidaan jakaa kahteen eri osaan: keskustaan ja rannan hallitsemaan varsin laajaan alueeseen. Keskustassa on pieni, Ruutli-kadun tuntumassa oleva vanhakaupunki. Alueelta löytyy myös uusi keskustan osa, joka on matkailijalle kaupungin paras ja monipuolisin ostospaikka. Lähellä Ruutlia ja vastapäätä linja-autoasemaa olevalla Martensin aukiolla sijaitsee useita eri liikkeitä ja ostoskeskuksia mm. Port Artur 1, Port Artur 2 ja Pärnu Keskus.

Ravintoloita ja kahviloita on Pärnussa runsaasti sekä keskustassa että kaupungin reuna-alueilla ja niissä onkin mukava käydä kylpylähoitojen lomassa tai viettämässä iltaa. 

Hotellien vastaanotoista saa esitteitä ja tarkempia tietoja Pärnun sen hetkisistä tapahtumista.

Hotellit:

Emmissä on täysihoito(seisovan pöydän aamiainen, lounas ja päivällinen lautastarjoiluna pöytiin). Lisäksi päivittäin iltapäiväkahvit.

Emmissä ei ole erillistä allasosastoa, vesihoitoja on toki saatavilla (vesihierontaa ja porekylpyjä). Kylpytakkeja saa vuokrata hotellista. Huoneissa on suihku/wc, puhelin, jääkaappi ja tv (4 Suomen tv-kanavaa). 

Hiustenkuivaajaa voi lainata hotellin vastaanotosta.

Hotellissa on ilmainen wifi ja huoneet siivotaan päivittäin

http://emmi.ee/fi/


Viikingissä  on puolihoito (seisovan pöydän aamiainen ja päivällinen). Huoneissa on suihku/wc, hiustenkuivaaja, viileäkaappi, tv, wifi, puhelin,kylpytakit. Superior huoneet sijaitsevat 

CD-talossa ja A -talon 4 . kerroksessa. Huonesiivous käy päivittäin.

https://www.viiking.ee/fi/


Tervis on puolihoidolla (seisovan pöydän aamiainen ja päivällinen). Huoneet ovat superior-huoneita, varustuksenaan suihku/wc, hiustenkuivaaja, jääkaappi, tv, wifi, kylpytakit ja tossut. Huoneissa on parveke, huoneemme sijaitsevat talossa 3.

Vuonna 2017 Terviksessä on uusittu mm. vastaanottotilat sekä buffetravintola. Myös saunaosastojen pukuhuonetiloja on uusittu.  

Huonesiivous käy päivittäin.

http://www.spatervis.ee./hotellifi

Hotel & Spa Estonia Pärnun kaupungin rauhallisella alueella, Rantapuiston  läheisyydessä sijaitsee  neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa.  Vuonna 2015, heinäkuussa uudelleen  avattu  hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niinViron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin  kulttuuristakin. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.  

Uudessa hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen.  

Hotellin kylpylä- ja konferenssintalon ensimmäisessä kerroksessa asiakkaita palvelee konfrenssikeskus, jossa on tilaa jopa yli 300 vieraalle. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus, ja sen yhteydessä moderni liikuntakeskus Activespa, jossa hotellimme asiakkailla on mahdollisuus löytää terveyden, kehon ja mielen tasapaino sekä nauttia kylpylähoidoista ja osallistua joogatunneille tai ryhmätreeneihin.  

Hotelli Estonian paketti on puolihoidolla, johon sisältyy buffet aamiainen  ja kolmen ruokalajin illallinen. Hintaan sisältyy myös kylpylä ja saunaosaston käyttö, kuntosalin käyttö.  

Huoneissa on aamutakit ja tohvelit.  

Joka päivä on joogatunti 45 min. tai kellunta Kuolleenmeren altaassa( suola- ja mineraalipitoisuus on 33 % ) 

Pakettiin kuuluu allaolevista vaihtoehdoista sinun valintasi mukaan 1 hoito / päivä ( ma-pe) 

1. Vahvistava rohtoyrttihieronta 60 min 

2. Perinteinen virolainen hieronta 60 min 

3. Hunajaöljyhieronta hunajakennolla 60 min. 

4. Klassinen hieronta 60 min 

5. Hamppuöljyhieronta 60 min 

6. Hamppukylpy ja vartalohoito 50 min 

7. Ruusunmarja-kasvohoito 50 min 

8. Turve-angervokasvohoito 50min 

9. Ruiskaunokki-jalkahoito 60 min 

10. Kehäkukka-mehiläisvaha käsihoito  60 min 

11. Klassinen käsihoito 60 min 

12. Klassinen jalkahoito 50 min 

13. Kristallisuolahellintä 50 min. 

Hoidot voi valita etukäteen saatavuuden varmistamiseksi,  mutta myös paikanpäällä hoitojen varaaminen onnistuu. Hoidot voit varata sähköpostilla tai puhelimella matkamyynnistämme ilmoittautuessa.  

https://www.spaestonia.ee/resort/fi/kylpylahotelli/

 Matkaohjelma:

Kohti Pärnua lähdemme lauantai aamuna 2.5 klo 6.00 Kajaanin linja-autoasemalta. Menomatkalla Helsinkiin pidämme pari taukoa, ensimmäinen Matin ja Liisan asemalla noin 25min ja pidempi ruokatauko Mikkelin ABC llä, noin 50min.  Helsingistä Tallinnaan matkaamme klo 15.15 lähtevällä Eckerö Linen m/s Finlandialla. Saavumme Tallinnaan klo 17.30 ja matka jatkuu bussillamme kohti Pärnua, jonne saavumme illalla noin klo 20.30. Majoittautumisen jälkeen tarjoillaan hotelli Emmissä ja Estoniassa illallinen, muissa hotelleissa eväspussi.

Sunnuntaina 3.5  tällä matkalla teemme Riikan retken Latvian puolelle.  Riikan retken hinta on 60 € ja minimi lähtijämäärä 15 hlö. Maksu sisältää bussimatkat, ruokailun ja opasmaksun. Retkelle tulee ilmoittautua matkavarauksen yhteydessä.

Retkiohjelma: Lähtö Hotelli Viiking klo 8,30, Hotelli Tervis klo 8,35, Spa Resort Estonia klo 8,40, Hotelli Emmi klo 8,45. Ajoaika Riikaan noin 2 tuntia 45 minuuttia, meno matkalla pidämme yhden noin 15 minuutin wc tauon. Saavumme Riikaan noin klo 11,00. Opas nousee kyytiin ja teemme noin kahden tunnin mittaisen kiertoajelun tutustuen Riikan nähtävyyksiin. Kiertoajelun jälkeen ruokailemme ja mahdollisuus tutustua Riikan keskustaan omatoimisesti. Kotimatkalle lähdemme klo 14,30 ja paluumatkalla pysähdymme rajalla ostoksille n. 45 min. Hotelli Emmiin saavumme noin klo 18, Estoniaan noin klo 18,10, Tervis ja Viiking noin klo 18,15. HUOM ! Passit pitää mukana Latvian retkellä !

Retki siis vapaaehtoinen, jos et halua retkelle voit jäädä omatoimisesti tutustumaan Pärnuun ja hotelliin. 

Sunnuntaina Emmissä, Viikingissä ja Terviksessä ei hoitoja , vain pakettiin kuuluvat ruokailut.

Estoniassa sunnuntai illalla kuolleenmerenaltaassa kellunta. Sunnuntain hoito Estoniassa viikon aikana eli joku arkipäivä 2 hoitoa.
Tarkemman viikko-ohjelman sekä henkilökohtaisen hoito-ohjelman saat paikan päällä. Oma bussi on mukana koko matkan ajan.


Paluumatkalle lähdemme lauantaiaamuna 9.5  alkaen klo 8,15. Laivamme Tallinnasta lähtee klo 12.00 ja saavumme Eckerö Linen Finlandialla Helsinkiin klo 14.15. Jatkamme välittömästi Kajaaniin, jonne saavumme samana iltana noin klo 23.00.

Voit halutessasi varata ja maksaa etukäteen laivamatkan buffetruokailun, jolloin hinta on hieman edullisempi kuin laivalta ostettuna. Etukäteisvaraus sisältää myös pöytävarauksen. 

Etukäteen varattuna  laivassa  menomatkan buffet 30 € ja paluumatkan buffet 26 € Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa hyvissä ajoin, jotta ehdimme ilmoittaa ne laivayhtiölle ja hotellille.

Mikäli tarvitset pyörätuolia laivaan siirtymisen ajaksi, muistathan mainita asiasta ilmoittauessasi matkalle!

Matkustusasiakirjat:

Kaikilla Helsinki-Tallinna väliä matkustavilla henkilöillä, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti (ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi). 

Suosittelemme myös Eurooppalaisen sairaanhoitokortin hankkimista ulkomaanmatkoille, jonka saa kelalta.  

Suosittelemme matkavakuutusta, tarkistathan vakuutuksesi kattavuuden. 

Varaukset viimeistään 1.4.2020 HUOM ! Tämän jälkeen kannattaa kysyä peruutuspaikkoja puhelimitse !

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Matka vaatii toteutuakseen vähimmäislähtijämäärän. Tämän matkan maksutapa: lasku. Matkakirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen matkaa, lasku yhdessä erässä.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset: Kajaanin Tila-autojen Matkamyynti 040-3556107. Löydät meidät myös netistä www.ktaoy.fi

Tällä matkalla Kajaanin Tila-autot Oy tarjoaa myös Kajaanin taajama-alueella omataksikuljetusta kotoa linja-autoasemalle ja takaisin  kiinteään hintaan 8 € suunta/ max.2 hlö . Taksi tulee tilata viimeistään vuorokautta ennen matkalle lähtöä ja taksiin voi tulla myös muita matkalle lähtijöitä. Taksi tilataan matkamyynnin numerosta soittamalla 0403556107


Matkapaketti sisältää: 

Hotelli Emmi:bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan,majoitus valitussa huonetyypissä täysihoidolla, saunan käyttö, henk.kohtainen hoito-ohjelma (12 hoitoa ma-pe ja lääk.tarkastus ). Sunnuntairetki ohjelmineen.

Hotelli Viiking:bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan,majoitus valitussa superior huonetyypissä puolihoidolla, henk.kohtainen hoito-ohjelma (15 hoitoa ma-pe ja lääk.tarkastus ma).Sunnuntairetki ohjelmineen.

Lisäksi aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6.30-7.30 (C-talon saunaosastossa),  Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen sisäänpääsy aukioloaikoina su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-1700. 

Hotelli Tervis:bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan, majoitus valitussa huonetyypissä superior-huoneissa puolihoidolla, henk.kohtainen hoito-ohjelma (15 hoitoa ja lääk.tarkastus). Sunnuntainretki ohjelmineen

Hotelli Estonia :bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan,majoitus valitussa huonetyypissä puolihoidolla, Joogatunti  tai kellunta kuolleenmeren altaassa  päivittäin sekä 1 hoito päivässä valintasi mukaan. Lisäksi hintaan sisältyy aamusauna ja -uinti sekä aamuvoimistelu voimistelusalissa ma-la. Spa- ja saunakeskuksen sisäänpääsy ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00. Sunnuntainretki ohjelmineen.
  Kylpylämatkalle Pärnuun toukokuussa la-la 1   Kylpylämatkalle Pärnuun toukokuussa la-la 2

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B C D
06:00 Kajaani - Kajaani Linja-Autoasema 460 € 575 € 575 € 675 €
Ulkomaat
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Emmi
B: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Viiking
C: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Tervis
D: Matkapaketti, Aikuinen 2 hh Estonia

Pääsyliput ja muut palvelut

Pääsyliput, pääsymaksut jne
Lisämaksu 1hh Emmi 80 €
Lisämaksu 1hh Viiking 125 €
Lisämaksu 1hh Tervis 135 €
Lisämaksu 1 hh Estonia 200 €
Lisämaksu Sotkamo väh. 2 hlö, hinta 30 € / hlö 30 €
Lisämaksu Vuolijoki ja Otanmäki väh. 2 hlö, hinta 30 € / hlö 30 €
Lisämaksu Paltamo väh. 2 hlö, hinta 30 € / hlö 30 €
Buffet menomatka laiva 30 €
Buffet paluumatka laiva 26 €
Riikan retki 60 €

Liikennöitsijä

040-3556107
matkat@ktaoy.fi
Syväojankatu 9
87700 Kajaani

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.