Kajaanin Tila-autot Oy - Pärnun kylpyläloma Spa Hotel Viiking to-su

Pärnun kylpyläloma Spa Hotel Viiking to-su12.09.2019


Pärnuun kylpylälomalle to - su 12-15.9.2019

Tämä lyhyt kylpyläloma Pärnuun antaa mukavan ponnahduksen talven odotukselle. Eteläisen Viron syyskuu on parhaimmillaan mukavan lämmin, ilmassa ainakin häivähdys kesää. Kylpylöiden poreissa on lämmintä ja mukavaa. Lähde mukaan rentoutumaan ja jatkamaan kesää Pärnun kylpylämatkalle!

Lyhytlomalla hotellina on Hotelli Viiking Spa , joka uudistetulla kylpyläosastolla saa mielen ja kehon rentoutumaan.

Viiking Spa Hotelli tarjoa majoitusta Pärnun keskikaupunkissa Pärnun ranta-aluen vieressä. Kylpylähotellin neljä majoitusrakennusta käsittää 154 nykyaikaisesti sisustettua huonetta. Suurin osa huoneista allergiavapaita. Kaikki huoneet savuttomia. 

Viikingissä on puolihoito (seisovan pöydän aamiainen ja päivällinen). Huoneissa on suihku/wc, hiustenkuivaaja, viileäkaappi, tv, wifi, puhelin,kylpytakit. Standard-huoneet sijaitsevat A- ja B-taloissa. http://viiking.ee/fi/room/standard-kahden-hengen-huone-2/

Pakettiin kuuluu majoitus, aamiainen, päivällinen, aamusauna ja uinti ma-pe 6,30 -7,30, la-su 7,00-10,00 ( C talon saunaosastolla ) sekä vesi- ja saunakeskuksen Saagan rajaton käyttö  aukioloaikoina, ma-pe 12-22, la-su 10-22. Kuntosalin käyttö aukioloaikoina sisältyy myös hintaan.

Pakettiin kuuluu myös sairaanhoitajan vastaanotto ja 2 kylpylähoitoa/ pv/ perjantaina ja lauantaina. Toinen hoito on hieronta 20 min / pv ja toinen hoito valitaan seuraavasta listasta

 ·         Yrttikylpy 20 min. 

 ·         Laskimohoito geelillä (jalat) 

 ·         Persikka parafiinikäsineet käsille 20 min. 

 ·         Teepuu parafiinisukat jaloille 20 min. 

 ·         Kylmä parafiinikääre jaloille 20 min. 

 ·         Kylmä parafiinikääre käsille 20 min. 

 ·         Virkistävä minttu kylpyhoito (kylpysuolalla) 

 ·         Hemmotteleva ruusun kylpyhoito (kylpysuolalla) 

 ·         Porekylpy merisuolalla 20 min. 

 ·         Jalkakylpy merisuolalla 15 min. 

 ·         Hierontatuoli 15 min. 

 ·         Suolahoito 30min. 

 ·         Turvehoito 20 min. 

 ·         Paikallinen kylmähoito 10-15 min. 

 ·         Vesihieronta 15 min. (ma-pe) 

 ·         Veresokerin tutkimus (ma-pe) 

 ·         Kolesterolin tutkimus (ma-pe) 

 ·         Vesivoimistelu 30 min. (ma-pe) 

 ·         Lääkentävoimistelu 30 min. (ma-pe) 

 ·         Inhalaatiohoito 10 min. (ma-pe) 

 ·         Rentoutushoito 30 min. (ma-pe) 

Hoidot voit valita matkaa varattaessa saatavuuden varmistamiseksi, mutta varaaminen onnistuu myös paikanpäällä.

 Lisätietoja ja kuvia hotellista hotellin sivuilta:

https://www.viiking.ee/fi

 

 Rantakaupunki Pärnu on Viron neljänneksi suurin kaupunki, asukkaita reilut 40 000. Pärnu on yhä useammalle suomalaiselle tuttu upean rantansa ja lukuisten kylpylöidensä ansiosta.

Pärnu voidaan jakaa kahteen eri osaan: keskustaan ja rannan hallitsemaan varsin laajaan alueeseen. Keskustassa on pieni, Ruutli-kadun tuntumassa oleva vanhakaupunki. Alueelta löytyy myös uusi keskustan osa, joka on matkailijalle kaupungin paras ja monipuolisin ostospaikka. Lähellä Ruutlia ja vastapäätä linja-autoasemaa olevalla Martensin aukiolla sijaitsee useita eri liikkeitä ja ostoskeskuksia mm. Port Artur 1, Port Artur 2 ja Pärnu Keskus.

Syyskuussa Pärnussa satokausi on parhaimmillaan, toreilla ja kaupoissa onkin runsaasti tuoreita tuotteita mm. hunajaa, omenia ja valkosipuleita.

Ravintoloita ja kahviloita on Pärnussa runsaasti sekä keskustassa että kaupungin reuna-alueilla ja niissä onkin mukava käydä kylpylähoitojen lomassa tai viettämässä iltaa. 

Hotellin  vastaanotoista saa esitteitä ja tarkempia tietoja Pärnun sen hetkisistä tapahtumista.


Matkaohjelma:

Kohti Pärnua lähdemme torstai 12.9 aamuna klo 6.00 Kajaanin linja-autoasemalta. Menomatkalla Helsinkiin pidämme pari taukoa, ensimmäinen Matin ja Liisan asemalla noin puolen tunnin tauko ja pidempi ruokatauko Mikkelin ABC llä.  Helsingistä Tallinnaan matkaamme klo 15.15 lähtevällä Eckerö Linen m/s Finlandialla. Saavumme Tallinnaan klo 17.30 ja matka jatkuu bussillamme kohti Pärnua, jonne saavumme illalla noin klo 20.30. Majoittautumisen yhteydessä annetaan päivällispussit.

Perjantai ja Lauantai on vapaata aikaa nauttia kylpylästä ja hoidoista sekä tutustua Pärnun kaupunkiin. Hotellin vastaanotosta saat ajankohtaista tietoa hotellin ja kaupungin menovinkeistä.
Paluumatkalle lähdemme sunnuntai  15.9 aamulla  klo 8.00. Laivamme Tallinnasta lähtee klo 12.00 ja saavumme Eckerö Linen Finlandialla Helsinkiin klo 14.15. Jatkamme välittömästi Kajaaniin, jonne saavumme samana iltana noin klo 23.00.

Voit halutessasi varata ja maksaa etukäteen laivamatkan buffetruokailun, jolloin hinta on hieman edullisempi kuin laivalta ostettuna. Ennakkovarattuna menomatkalla buffet hintaan 28 € ja paluumatkalla 24 € . Etukäteisvaraus sisältää myös pöytävarauksen.  Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa hyvissä ajoin, jotta ehdimme ilmoittaa ne laivayhtiölle ja hotellille.

Mikäli tarvitset pyörätuolia laivaan siirtymisen ajaksi, muistathan mainita asiasta ilmoittauessasi matkalle!

Matkustusasiakirjat:

Kaikilla Helsinki-Tallinna väliä matkustavilla henkilöillä, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti (ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi).  

Suosittelemme matkavakuutusta-tarkistathan vakuutuksesi kattavuuden. 

Varaukset viimeistään 11.08.2019 HUOM ! Tämän jälkeen kannattaa kysyä peruutuspaikkoja puhelimitse !

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Matka vaatii toteutuakseen vähimmäislähtijämäärän. Tämän matkan maksutapa: lasku.

Matkakirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen matkaa, lasku yhdessä erässä.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset: Kajaanin Tila-autojen Matkamyynti 040-3556107. Löydät meidät myös netistä www.ktaoy.fi

Tällä matkalla Kajaanin Tila-autot Oy tarjoaa myös Kajaanin taajama-alueella omataksikuljetusta kotoa linja-autoasemalle ja takaisin  kiinteään hintaan 8 € suunta/ max.2 hlö . Taksi tulee tilata viimeistään vuorokautta ennen matkalle lähtöä ja taksiin voi tulla myös muita matkalle lähtijöitä. Taksi tilataan matkamyynnin numerosta 0403556107
Pärnun kylpyläloma Spa Hotel Viiking to-su 1

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A
06:00 Kajaani - Kajaani Linja-Autoasema 297 €
Ulkomaat
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Hotelli Viikinki

Pääsyliput ja muut palvelut

Pääsyliput, pääsymaksut jne
Lisämaksu 1hh Viiking 80 €
Buffet, menomatka laiva 28 €
Buffet, paluumatka laiva 24 €

Liikennöitsijä

040-3556107
matkat@ktaoy.fi
Syväojankatu 9
87700 Kajaani

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.