Kajaanin Tila-autot Oy - Pärnun kylpylämatka

Pärnun kylpylämatka05.05.2019


Pärnuun kylpylälomalle su-la 5.5 - 11.5.2019

Lähde rentouttavalle kevätmatkalle Pärnuun. Toukokuussa  kesä tekee jo tuloaan Pärnussa ja ilmassa on ihania kevään tuoksuja
Omenapuut usein jo kukkivat ja maa alkaa vihertää. Kylpylässä on ihana rentoutua.

Hotellimme ovat monille jo entuudestaan tutut hotelli Emmi, kylpylähotelli Tervis, Viiking spa hotel sekä Hotelli Estonia.

Rantakaupunki Pärnu on Viron neljänneksi suurin kaupunki, asukkaita reilut 40 000. Pärnu on yhä useammalle suomalaiselle tuttu upean rantansa ja lukuisten kylpylöidensä ansiosta.

Pärnu voidaan jakaa kahteen eri osaan: keskustaan ja rannan hallitsemaan varsin laajaan alueeseen. Keskustassa on pieni, Ruutli-kadun tuntumassa oleva vanhakaupunki. Alueelta löytyy myös uusi keskustan osa, joka on matkailijalle kaupungin paras ja monipuolisin ostospaikka. Lähellä Ruutlia ja vastapäätä linja-autoasemaa olevalla Martensin aukiolla sijaitsee useita eri liikkeitä ja ostoskeskuksia mm. Port Artur 1, Port Artur 2 ja Pärnu Keskus.

Ravintoloita ja kahviloita on Pärnussa runsaasti sekä keskustassa että kaupungin reuna-alueilla ja niissä onkin mukava käydä kylpylähoitojen lomassa tai viettämässä iltaa. 

Hotellien vastaanotoista saa esitteitä ja tarkempia tietoja Pärnun sen hetkisistä tapahtumista.

Hotellit:

Emmissä on täysihoito(seisovan pöydän aamiainen sekä  lounas ja päivällinen lautastarjoiluna pöytiin). Lisäksi päivittäin iltapäiväkahvit.

Emmissä ei ole erillistä allasosastoa, vesihoitoja on toki saatavilla. Kylpytakkeja saa vuokrata hotellista. Huoneissa on suihku/wc, puhelin, jääkaappi ja tv (4 Suomen tv-kanavaa). Hiustenkuivaajaa voi lainata hotellin vastaanotosta. Pakettiin kuuluu 12 hoitoa sekä lääkärin tarkastus. Emmi sijaitsee noin 2,5 km keskustasta, mutta vieressä on iso kauppakeskus. Emmin oma bussi kuljettaa kaksi kertaa viikossa torille sekä keskustaan.  Emmissä mahdollisuus olla 2 viikkoa 5.5 - 18.5.2019.täysihoidolla, 2-3 hoitoa / pv, hoidot maanantaista perjantaihin. Kahden viikon tarjoushinta 680 € / hlö , 2 HH:ssa. Paikkoja rajoitetusti, tarvitsee vähimmäis määrän matkustajia, toinen viikko voidaan varmistaa viimeistään 4.4.2019 Kysy lisää matkamyynnistä. puh.0403556107

http://emmi.ee/fi/

Tervis on puolihoidolla (seisovan pöydän aamiainen ja päivällinen). Huoneet ovat superior-huoneita, mutta myös standard huoneita on saatavilla (- 30 € / vk ) , varustuksena standard huoneissa suihku/wc,, jääkaappi, tv, wifi. huoneemme sijaitsevat talossa 1 tai 2. Superior huoneissa lisäksi aamutakki, hiustenkuivaaja, säilytyslokero ja sijaitsevat 3 talossa. Terviksen pakettiin kuuluu 15 hoitoa ja lääkärintarkastus. 

Vuonna 2017 Terviksessä on uusittu mm. vastaanottotilat sekä buffetravintola. Myös saunaosastojen pukuhuonetiloja on uusittu.  

http://www.spatervis.ee./hotellifi

Viiking  on puolihoidolla ( seisovan pöydän aamiainen ja päivällinen ) . Huoneet ovat superior huoneita ja sijaitsevat CD-talossa tai A talon neljännessä kerroksessa. Kylpytakit kuuluu huoneen hintaan. Tämä hoitopaketti sisältää myös 15 hoitoa ja lääkärin tarkastus. 

https://www.viiking.ee/

Hotel & Spa Estonia Pärnun kaupungin rauhallisella alueella, Rantapuiston  läheisyydessä sijaitsee  neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa.  Vuonna 2015, heinäkuussa uudelleen  avattu  hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niinViron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin  kulttuuristakin. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin. 

Uudessa hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen. 

Hotellin kylpylä- ja konferenssintalon ensimmäisessä kerroksessa asiakkaita palvelee konfrenssikeskus, jossa on tilaa jopa yli 300 vieraalle. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus, ja sen yhteydessä moderni liikuntakeskus Activespa, jossa hotellimme asiakkailla on mahdollisuus löytää terveyden, kehon ja mielen tasapaino sekä nauttia kylpylähoidoista ja osallistua joogatunneille tai ryhmätreeneihin. 

Hotelli Estonian paketti on puolihoidolla, johon sisältyy buffet aamiainen  ja kolmen ruokalajin illallinen. Hintaan sisältyy myös kylpylä ja saunaosaston käyttö, kuntosalin käyttö. 

Huoneissa on aamutakit ja tohvelit. 

Joka päivä on joogatunti 45 min. tai kellunta Kuolleenmeren altaassa( suola- ja mineraalipitoisuus on 33 % )

Pakettiin kuuluu allaolevista vaihtoehdoista sinun valintasi mukaan 1 hoito / päivä ( ma-pe)

1. Vahvistava rohtoyrttihieronta 60 min

2. Perinteinen virolainen hieronta 60 min

3. Hunajaöljyhieronta hunajakennolla 60 min.

4. Klassinen hieronta 60 min

5. Hamppuöljyhieronta 60 min

6. Hamppukylpy ja vartalohoito 50 min

7. Ruusunmarja-kasvohoito 50 min

8. Turve-angervokasvohoito 50min

9. Ruiskaunokki-jalkahoito 60 min

10. Kehäkukka-mehiläisvaha käsihoito  60 min

11. Klassinen käsihoito 60 min

12. Klassinen jalkahoito 50 min

13. Kristallisuolahellintä 50 min.

Hoidot voi valita etukäteen saatavuuden varmistamiseksi,  mutta myös paikanpäällä hoitojen varaaminen onnistuu. Hoidot voit varata sähköpostilla tai puhelimella matkamyynnistämme ilmoittautuessa. 

https://www.spaestonia.ee/resort/fi/kylpylahotelli/

 

Matkaohjelma:

Kohti Pärnua lähdemme sunnuntaiaamuna 5.5.2019. klo 6.00 Kajaanin linja-autoasemalta. Helsingistä Tallinnaan matkaamme klo 15.15 lähtevällä Eckerö Linen m/s Finlandialla. Saavumme Tallinnaan klo 17.30 ja matka jatkuu bussillamme kohti Pärnua, jonne saavumme illalla noin klo 20.30. Majoittautumisen jälkeen tarjoillaan hotelli Emmissä illallinen. Muissa hotelleissa saavuttaessa vastaanotosta saa eväspussin.

Paluumatkalle lähdemme lauantaiaamuna 11.5    klo 8.00. Satamassa on noin tunti aikaa käydä satama-alueen ostoksilla . Laivamme Tallinnasta lähtee klo 12,00 ja saavumme m/s Finlandialla Helsinkiin klo 14.15. Jatkamme välittömästi Kajaaniin, jonne saavumme samana iltana noin klo 23,00.

Voit halutessasi varata ja maksaa etukäteen laivamatkan buffetruokailun, jolloin hinta on hieman edullisempi kuin laivalta ostettuna. Etukäteisvaraus sisältää myös pöytävarauksen.  Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa hyvissä ajoin, jotta ehdimme ilmoittaa ne laivayhtiölle ja hotellille.

Mikäli tarvitset pyörätuolia laivaan siirtymisen ajaksi, muistathan mainita asiasta ilmoittauessasi matkalle! Pyörätuolikuljetus on veloitukseton palvelu laivayhtiöllä. Bussilla ei voi matkustaa laivaan ja takaisin. Henkilökohtaiset matkatavarat toki kaikki voi jättää bussiin laivamatkan ajaksi. 

Viikon aikana retki johonkin lähiseudulle. Siitä tarkemmin  matkakirjeessä ja menomatkalla. 

Matkustusasiakirjat:

Kaikilla Helsinki-Tallinna väliä matkustavilla henkilöillä, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti (ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi).  

Suosittelemme matkavakuutusta-tarkistathan vakuutuksesi kattavuuden. 

Varaukset viimeistään 4.4.2019.  HUOM ! Tämän jälkeen kannattaa kysyä paikkoja puhelimitse !

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tämän matkan maksutapa: lasku.

Matkakirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen matkaa, lasku yhdessä erässä.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset: Kajaanin Tila-autojen Matkamyynti 040-3556107. Löydät meidät myös netistä www.ktaoy.fi


Matkapaketti sisältää: 

Hotelli Emmi:bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan,majoitus valitussa huonetyypissä täysihoidolla, saunan käyttö, henk.kohtainen hoito-ohjelma (12 hoitoa ma-pe ja lääk.tarkastus ). 

Hotelli Estonia :bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan,majoitus valitussa huonetyypissä puolihoidolla, Joogatunti  tai kellunta kuolleenmeren altaassa  päivittäin sekä 1 hoito päivässä valintasi mukaan. 

Hotelli Tervis:bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan, majoitus valitussa huonetyypissä standard ja  superior-huoneissa puolihoidolla, henk.kohtainen hoito-ohjelma (15 hoitoa ja lääk.tarkastus). 

Hotelli Viiking : bussi- ja laivamatkat matkaohjelman mukaan, majoitus valitussa huonetyypissä superior- huoneissa puolihoidolla, henk. kohtainen hoito-ohjelma ( 15 hoitoa ja lääk. tarkastus). 


Tällä matkalla Kajaanin Tila-autot Oy tarjoaa myös Kajaanin taajama-alueella omataksikuljetusta kotoa linja-autoasemalle kiinteään hintaan 8 € suunta. Taksi tulee tilata viimeistään vuorokautta ennen matkalle lähtöä ja taksiin voi tulla myös muita matkalle lähtijöitä. Taksi tilataan matkamyynnin numerosta 0403556107


Pärnun kylpylämatka 1 Pärnun kylpylämatka 2 Pärnun kylpylämatka 3 Pärnun kylpylämatka 4

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B C D
06:00 Kajaani - Kajaani Linja-Autoasema 440 € 580 € 530 € 530 €
Ulkomaat
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Emmi, täysihoito
B: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Estonia, puolihoito
C: Matkapaketti, Aikuinen 2hh Tervis superior, puolihoito
D: Matkapaketti, Aikuinen 2 hh Viiking superior, puolihoito

Matkapaketti sisältää
bussi- ja laivamatkat. hotellimajoitus sopimuksen mukaan hoitoineen.

Matkapaketin lisätuotteet

Lisämaksu 1hh Emmi 80 €
Lisämaksu 1hh Estonia 200 €
Lisämaksu 1hh Tervis 138 €
Lisämaksu Sotkamo väh. 2 hlö, hinta 30 / hlö 30 €
Lisämaksu Vuolijoki ja Otanmäki väh. 2 hlö, hinta 30 / hlö 30 €
Lisämaksu Paltamo väh. 2 hlö, hinta 30 / hlö 30 €
Lisämaksu 1 hh Viiking 125 €

Liikennöitsijä

040-3556107
jaana.haataja@ktaoy.fi
Syväojankatu 9
87700 Kajaani

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.