Kajaanin Tila-autot Oy - Keväinen viikonloppu Helsingissä

Keväinen viikonloppu Helsingissä17.04.2020Lähde viikonlopun viettoon  Helsinkiin uuteen TRIPLA- kauppakeskukseen ja uuteen  Sokos hotel Triplaan 17-19.4.2020 

Mall of Tripla on kaupunkikulttuurin koti ja suunniteltu sinua varten.Triplasta löydät saman katon alta yli 60 kahvilaa ja ravintolaa, kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut. Kyseessä on kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, kokemaan ja viettämään aikaa. 

Mall of Tripla on Helsingin Keski-Pasilassa sijaitseva kauppakeskus. Se on liikemäärältään Pohjoismaiden suurin. Keskuksessa sijaitsee myös Pasilan rautatieasema.

MUSIIKKIMUSEO FAME 

Musiikkimuseo Fame on täysin uudenlainen innovatiivinen konsepti, joka esittelee suomalaista musiikkia 1890-luvulta tähän päivään asti – kaikki musiikkigenret mukaan lukien. Musiikkimuseo Fame on suunnattu kaikille ikään katsomatta. Jokainen löytää varmasti uudesta musiikkiaiheisesta elämyskeskuksesta itseään kiinnostavia aiheita ja unohtumattomia kokemuksia. 

Tervetuloa uuden ajan Hoplopiin viihtymään! 

UUSIA AKTIVITEETTEJA JA KESTOSUOSIKKEJA. 

HopLopissa on vapaus villiintyä! Uuden ajan HopLop Pasila on täynnä aktiviteetteja, jotka saavat koko perheen liikkeelle. Onko teidän poppoon ensimmäinen valinta jännittävä ninjarata, uusi Valoclimb-kiipeilypeli, vauhdikas aaltoliukumäki – vai ihan joku muu? Valinta on vapaa! 

KESÄ AINA KUN HALUAT 

Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Halusitpa surffata, rentoutua, syödä, juhlia tai viettää kivan kesäpäivän lasten kanssa, Surf House ei jätä ketään kylmäksi. Kun kaipaat kesää edes hetkeksi, pakkaa kesävaatteet mukaan ja tule Triplaan. Ikuinen kesä löytyy kerroksesta 4, ilman pääsymaksua! 

Kaikki nämä ja paljon muuta löytyy siis Kauppakeskus Triplasta. 

 

Original Sokos Hotel Tripla on avattu 13.1.2020. 

Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Sinne on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta. 

Suomen merkittävimmät tapahtuma-areenat ovat kävelymatkan päässä. Hotellimme lähialueelta löytyvät niin Hartwall areena, Helsingin messukeskus, Linnanmäki, Kallion urbaani kaupunkielämä kuin Helsingin ydinkeskustan monipuoliset palvelut. Luontoa ja liikuntaa rakastavat löytävät helposti Keskuspuiston monipuolisille ulkoilureiteille. 

Hotellissamme yhdistyy aito suomalaisuus ja rento mutkattomuus. Vieraanamme sinun ei tarvitse kokea olevasi turisti, vaan olet osa paikallista yhteisöä. 

Tilamme kutsuvat majoittumisen lisäksi myös arkisiin hetkiin, kokouksiin ja juhliin. Pelkistetyn tyylikkäät hotellihuoneet tarjoavat rauhan tyyssijan, joissa voit keskittyä täydellisesti rauhoittumiseen ja antaa aikaa itsellesi. Meillä olet kuin kylässä hyvän ystävän luona. 

 

 Helsingissä on kaikenlaisia tapahtumia viikonlopun aikana missä voi piipahtaa viettämässä aikaa reissumme aikana.

Esimerkiksi : Messukeskuksessa Lapsimessut 2020, Outlet Expo 2020, HupiCon 2020, Eläinystäväni 2020. Messukeskus sijaitsee ihan kävelymatkan päässä Triplasta.

Triplasta on hyvät kulkuyhteydet muualle päin Helsinkiä. Esim. lähijunat lähtevät muutaman minuutin välein.


Risteilylle haluava ehtii käydä vaikka päiväristeilyllä  Tallinnaan; Viking Line, Eckerö Line ja Tallink Silja 

 

Matkaohjelma; 

Lähtö pe 17.4 klo 12.00 Kajaanin matkakeskukselta , pidämme matkalla pari omakustanteista kahvi/ruokataukoa. Saavumme Helsinkiin noin klo 20.00 

Majoittautuminen Orginal Sokos Hotel Triplaan, Aamiaiset hotellilla  la ja su aamuina alkaen klo 7,00.

La 18.4 Vapaa ohjelma 

Su 19.4 klo 10.00 lähtö kotimatkalle, Kajaaniin saavumme noin klo 18.00 

 

Hinta; 199€/hlö (2hh) HUOM! Viimeinen ilmoittautuminen 16.3.2020

Hinta sisältää bussikuljetukset ohjelman mukaan sekä majoittautumisen 2 yötä Sokos Hotel Triplassa (2hh) 

Matka tarvitsee toteutuakseen tarvittavan osallistujamäärän.

Matkan maksutapa LASKU.

Matkakirje ja lasku tulee noin kahta viikkoa ennen lähtöä.'


 

 

 

Keväinen viikonloppu Helsingissä 1

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B C
12:00 Kajaani - Kajaani Matkakeskus 199 € 289 € 129 €
Helsinki
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen 2hh
B: Matkapaketti Aikuinen 1hh
C: Matkapaketti Lapsi lisävuoteella( kolmantena 2 hh:ssa)

Matkapaketti sisältää
Bussimatkat, Hotelliyöpymiset aamiaisella valitussa hotellihuoneessa.

Liikennöitsijä

040-3556107
matkat@ktaoy.fi
Syväojankatu 9
87700 Kajaani

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.